Besloten om te stoppen met Vaderstrots.

Het valt me zwaar, maar helaas ben ik genoodzaakt om te stoppen met de naam van het account Vaderstrots. Er zijn wat dingen voorgevallen, berichten die ik heb ontvangen waar ik niet verder op in ga. Maar dit heeft me wel doen besluiten om het account zoals hij nu bestaat niet meer de huidige invulling te geven. Het is enorm triest om te zeggen, maar mijn kinderen zijn mij en de moeder van mijn kinderen heilig. Ik heb berichten ontvangen waarbij het mogelijk zou kunnen zijn dat de veiligheid van mijn kinderen in het geding komt te staan.

Ik had altijd mijn mening klaar dat ik de gezichten en alles van mijn kinderen open en bloot op beeld zou posten en dat de kans wel heel erg klein is dat… Nou die kans is er dus wel, en heeft mij doen besluiten om mijn kinderen totaal uit de publiciteit te halen.

Ik kan alleen maar zeggen: Pas Op. Screen je volgers goed. Ga niet voor de smeekbedes van: “Help mij tot de 1000 volgers”, alleen maar om meer volgers te krijgen… omdat? Ik heb daar zelf nooit een antwoord op gehad. Maar maak het uniek.. Weet wie jouw volgt.. beter 30 likes uit 100 mensen die je echt kent dan 200 likes van 840 volgers die je niet kent..  Persoonlijk ben ik  van het screenen, vandaar dat ik over zoveel jaar pas het huidige aantal volgers heb. Enige domme is geweest dat mijn account niet op Privé stond. Iedereen kan meekijken. Zet je account op privé. Ja, ok.. tags zijn dan vrij nutteloos en het duurt langer voor je je doel bereik hebt van….. doel? Maar ieder zijn eigen weg en geen verwijten hoor. Ik ben heel blij met jullie namelijk.

Maar goed. Ik zal op persoonlijk noot verder gaan met dit account, maar er zal een nieuwe naam aan verbonden worden. Wat dat zal zijn moet ik nog even bedenken. Ik blijf in ieder geval mezelf. I’m not giving up, i am just starting over! Je kunt nu 2 dingen doen: Je ontvolgt me lekker want het is niet meer mijn doelgroep waar je inpast, en dat snap ik heel goed, of je blijft me volgen en kijkt welke weg ik insla met dit account.

Het is echt heel jammer, maar ik kan niet anders op dit moment.

By | 2019-02-01T12:39:46+02:00 februari 1st, 2019|Categories: Geen categorie|6 Comments

About the Author:

Marco is een alleenstaande vader van 3 kinderen en heeft co-ouderschap. Heeft naast het vaderschap een fulltime job en daarnaast deelt hij al zijn leuke, serieuze en leerzame vaderschap verhalen met jullie op zijn eigen wijze met meestal wat humor

6 Comments

 1. Marieke van strater 1 februari 2019 at 15:40 - Reply

  Wow wat heftig!! Ja groot gelijk dat je dan stopt. Kids voor alles!! Wat eng dat er zulke gekken bestaan. Heel veel sterkte en ik hoop dat je in het vervolg geen last meer zult hebben van die idioten

  • Marco 1 februari 2019 at 22:48 - Reply

   Kids voor alles. En als je dit te lezen krijgt allemaal wat ik las.. dan is het het echt niet allemaal waard. thnx

 2. Lifestyle Mommy's ~ Linda 1 februari 2019 at 19:36 - Reply

  Dat klinkt heftig zeg! Volg je gevoel en doe wat goed voelt voor jullie. Ik blijf volgen en wens je veel succes met alles.

  • Marco 1 februari 2019 at 22:47 - Reply

   Dankjewel voor je bericht. en het klopt, ik volg mijn gevoel… 🙂

 3. Estrella 2 februari 2019 at 10:49 - Reply

  Tjezus Mar, dat is schrikken…
  Dat jij je kinderen boven alles zet was al overduidelijk, dus je stap is heel begrijpelijk!
  Ik hoop dat je hiermee ook van die mafketels verlost bent…
  💋

 4. Esther 4 februari 2019 at 18:47 - Reply

  Iemand waarschuwde mij nav jouw ervaring met social media. Het heeft me enorm wakkergeschud en zet me absoluut aan het denken: is dit het allemaal wel waard? Ik wil je dan ook bedanken voor het delen van je verhaal. Veel succes met nieuwe uitdagingen.

Leave A Comment