Dit mist een man dus echt niet als alleenstaande ouder

Ook al heb je een enorm goede relatie of een top huwelijk (voor zover dat bestaat). Er zijn altijd dingen waar je tegenaan loopt in een relatie. En weet je.. dit kunnen de meest simpele dingen zijn, dat je achteraf denkt van: Zo, lekker op mijn manier:-)

De belangrijkste!!
Je kunt zo zien dat de meeste dames (niet allemaal….rustig…) nooit met blokken hebben gespeeld vroeger of met lego, want… echt.. Een vaatwasser inruimen is toch niet zo heel lastig? Ik bedoel, Goed inruimen! De kans dat wanneer een vrouw een vaatwasser inruimt en er daarna nog minimaal 60% van de ruimte onbenut blijft is vrij groot:-) Dit is gewoon echt zo! Maar Marco, Ik kan het ook echt goed! Nee, dat kun je niet! Staat de vaatwasser weer aan met 8 borden scheef in het rek, wat kommen die gewoon onderin het grote vak moeten en beetje dakpans gewijs in elkaar geschoven moeten worden. En niet 4 kommen naast elkaar, helemaal vlak op het rek zodat er niets meer bij kan. Van vele mannen gaan hun nekharen overeind staan hiervan:-)

Hoe fijn is het dat de tank van je auto gewoon nog op half-vol staat als je instapt? En niet dat hij al een dag op de reservetank stond en dat je te horen krijgt: ‘Je moet straks écht even tanken hoor’. Ik hoor hier veel mannen en zelfs vrouwen over dat dit echt daadwerkelijk zo is. Niet uit mijn duim gezogen zeg maar 😉

Heerlijk de mannengriep hebben! Bij onze verkoudheid denken we minimaal al dat we er nooit meer bovenop komen. Laat ons lekker even een dagje – week-  ‘ziek’ zijn en ons ‘ellendig’ voelen. We zijn op dat moment bijna hulpeloos en kunnen nog net voor ons zelf zorgen. Een vrouw is dan weer keihard tegen ons. ‘Stel je niet zo aan vent’! En juist op dat moment gaan we ons nog zieliger gedragen.. Zonder vrouw in huis is een man er echt wel met 3 weken bovenop! Zo zit iedere man toch in elkaar? 😉

Hoe vaak gooit een vrouw haar jas even over de stoel als ze thuis komt? of aan de deurkruk;-) Ja, ruim ik zo op…..80% kans dat die er over een uur nog ligt.

Ga alstjeblieft niet met een jongens puber van 13 jaar in op sexuele voorlichting. Serieus, Vanuit een jongens oogpunt is dat gewoon te erg om met je moeder te bespreken. Laat hem desnoods met de buurman praten, maar doe dit zelf niet. Kan traumatische gevolgen hebben en eventueel kans op serieuze psychische klachten ligt op de loer. De kans dat hij je meer zal vertellen is gedaald tot onder het absolute nulpunt.

En hoe fijn is het om binnen no-time je boodschappenkar vol te hebben met alles wat je nodig hebt?! (ok, meestal vergeten we wel iets…. of meerdere dingen… hmm.. mis toch wel een vrouw eigenlijk………………… maar dat is nu niet the point die ik wil maken).. 🙂 Note: Vrouwen kunnen gewoon beter boodschappen doen dan mannen. punt!

 

 

 

By | 2018-07-06T12:44:11+02:00 juli 5th, 2018|Categories: Huishouden, Humor|Tags: |6 Comments

About the Author:

Marco is een alleenstaande vader van 3 kinderen en heeft co-ouderschap. Heeft naast het vaderschap een fulltime job en daarnaast deelt hij al zijn leuke, serieuze en leerzame vaderschap verhalen met jullie op zijn eigen wijze met meestal wat humor

6 Comments

 1. Nanda 6 juli 2018 at 07:13 - Reply

  Hahaha! Is gezeik over vaatwassers niet sowieso zonde van de tijd? En halverwege je tank alweer tanken ook trouwens. Op een gegeven moment weet je toch het exacte punt waarop je écht moet tanken 😁. Maar ik vind wel dat we dan zelf moeten tanken. Ik hoorde laatst ook dat weinig vrouwen dat zelf doen? 🤨
  Toch moest ik lachen. Als ik een keer een boodschappenlijst voor je moet maken roep je maar.

  • Marco 6 juli 2018 at 11:27 - Reply

   Hier ook een foto erbij.. snap er niets van.
   even systeem nakijken vanavond.
   Maar.. graag.. een boodschappen lijstje iedere week. Top! haha

 2. Kimberly 6 juli 2018 at 09:52 - Reply

  Hahahaha ik ben hem toch gaan lezen! Heel herkenbaar woeps😂. Behalve dat tanken..Ik ben juist degene die altijd een volle of minstens een half volle tank in de auto heeft. Mijn vriend daarin tegen tankt pas als hij nog nét de pomp kan halen. Zo irritant. Vandaag is meneer in mijn auto naar de zaak en zit ik met zijn auto opgescheept die jawel, nog 30km kan rijden..zucht. Maar ik weiger hem te tanken dit keer haha. Gelukkig hoef ik alleen mijn dochter uit school te halen.

  • Kimberly 6 juli 2018 at 09:54 - Reply

   Uuh die foto was niet de bedoeling! Oké weird😂 anyway..

   • Marco 6 juli 2018 at 11:26 - Reply

    Die foto erbij is echt heel weird inderdaad.
    Ga ik even naar kijken.. want dat hoort niet..:-)

  • Marco 6 juli 2018 at 11:28 - Reply

   irritant he..
   Nou.. lekker hem zelf laten tanen en anders lekker laten lopen.. dat zal hem leren:-)

Leave A Comment