hoe een mannen avond eruit ziet wanneer je kinderen hebt

Via Only for Men kwam ik bij deze onderstaande cartoons, wat een verzameling van uitgaansverhalen moet uitbeelden. Ik heb er natuurlijk mijn eigen draai aan gegeven. We beginnen natuurlijk met de spiegel en denken nog steeds dat we er hetzelfde uitzien als toen we 16 waren. De meeste mannen zijn… nou zie de onderstaande cartoon hoe de meeste mannen zich voelen en hoe ze zichzelf nog steeds zien. Ja, ik ook:-)

Wanneer je dan een avond weggaat met je vrienden, verzamel je even ergens bij een maat en kijk je nog even een voetbal wedstijd op zaterdag avond. vroeger kon je om 20:30 in de kroeg zitten en was het gezellig. Nu begint het pas om 00:30 uur of zo iets.

De mannen met een vrouw thuis proberen altijd de maat die single is te helpen aan een vrouw. Zeg nou zelf, is dit ooit wel eens gelukt? En toch blijven je maten het proberen voor je. ‘Ze keek echt naar je man’! Yeah right, geloof me, ze vinden het gewoon tof om te zien of je het echt durft om erop af te stappen en dan een blauwtje loopt.

Vrouwen trappen niet meer in de simpele versiertrucks. Een aangezien je niet meer mag roken in de kroeg is de one-liner ‘Heb je een vuurtje voor me’ ook kansloos geworden. En die deed het vroeger enorm goed… not:-)

Even een foto maken van de maten waarvan er eigenlijk al minstens 1 denkt: ‘Ik had nu ook in mijn bed kunnen liggen want die kleine wordt zo ook weer wakker en de vrouw moet straks werken.

Nou, daar heb je haar dus al. ‘Is het gezellig daar?’, ‘wanneer denk je dat je thuis bent’? Laat ons met rust die ene avond in de zo veel tijd dat we even samen zijn.

We praten er meestal al aan het begin van de avond over waar we na het stappen nog gaan eten. Meestal doet de shoarmatent goede zaken.

‘Ik wil naar huis man, moet je weer pissen? kom op hey! ja, diegene die straks wakker gemaakt wordt door zijn kind ziet de minuten slaap wegtikken. ‘Hup, opschieten, ik wil naar huis’!

Heerlijk moment dat wanneer je thuiskomt en voor de spiegel staat en denkt: Zag ik er serieus de hele avond zo uit!!! Allemachtig zeg!

Aah… pak maar een zakje chips en doe de tv maar aan lieverd! voor deze ene keer mag het! 🙂

Only for Men creëerde in samenwerking met Maureen van der Hout deze bovenstaande cartoons om de leukste uitgaansverhalen die vrienden onderling aan elkaar vertellen uit te beelden. Erg goed gelukt!
Heb je zelf ook een sterk uitgaansverhaal of prachtige anekdote te vertellen? Of herken je jezelf of je vrienden in deze serie? Deel dit dan met de mannen van Nederland via #aboutguysnightout

By | 2018-07-18T00:39:44+02:00 juli 18th, 2018|Categories: Geen categorie|Tags: , , |2 Comments

About the Author:

Marco is een alleenstaande vader van 3 kinderen en heeft co-ouderschap. Heeft naast het vaderschap een fulltime job en daarnaast deelt hij al zijn leuke, serieuze en leerzame vaderschap verhalen met jullie op zijn eigen wijze met meestal wat humor

2 Comments

  1. Marielle 18 juli 2018 at 10:51 - Reply

    Hihihi voor vrouwen is het niet veel anders hoor… alleen staan wij 6 keer voor de spiegel met de vraag, kan dit? Daarbij tussendoor ook nog een paar keer om alles bij te werken. Op de foto’s zie je later pas dat het allemaal geen zin meer had… hahaha

    • Marco 18 juli 2018 at 11:04 - Reply

      hahahaha… dan denk je: Heb ik hiervoor 6x voor de spiegel gestaan? 🙂

Leave A Comment