Ik word oud. Pahap, kom nou watje

IMG_1087

Pap, zullen we nog een keer? En die! Daar gaan we ook nog in hoor. Kom, rennen, want er staat echt wel een rij en anders kunnen we die niet meer doen zegt ze terwijl mijn dochter van 11 al wijzend naar de Goliath staart met grote ogen.

IMG_1107

Vroeger was geen pretpark of achtbaan mij te veel. Ik ging overal in. Niet één keer, maar meerdere keren achter elkaar. Alle thrillrides heb ik wel gehad denk ik in Nederland. En mijn hoofd zegt momenteel nog steeds precies hetzelfde als vroeger. Go for it! Supergaaf al die rollercoasters. En dan nu even down to earth…

Afgelopen zomer waren we dus wederom naar een pretpark wat ik ieder jaar doe met mijn dochter die precies hetzelfde als ik is. Mijn zoon houdt niet zo van achtbanen, daar ga ik lekker mee varen in de grachten van Alkmaar. Mooi zat voor hem. Maar mijn dochter is net als ik een thrillseeker.

IMG_1109

Daar kwam ik uit de goliath. Met een koppijn van hier tot tokio zeg. Gaaf hé pap?! Ja, enorm tof.. maar even wachten hoor, zullen we even zitten? Zitten? Waarom? We hebben er nog maar 4 gehad en we gaan overal nog een keer in hoor! Ja Ja, zekerweten. Maar ondertussen denk ik van: ‘Jemig, dit had ik vroeger nooit, eerst even wat drinken en zeg grappend tegen haar (lees: Ik meen het wel) ‘Zullen we anders even in de olifantjes? Leuk joh, lekker rustig vliegen! Ik kan zelf mijn lachen ook niet inhouden want weet dat het echt onzin is wat eruit mijn mond komt! Of anders even lekker daar zitten, krijg je een suikerspin en drinken van me, een hotdog? 20.000.- please…. Nee hoor. Pahap.. kom op watje hoor ik haar zeggen.

Thuis gekomen lig ik gebroken op de bank en moet eerst voor mijn gevoel 6 paracetamols wegslikken voordat ik normaal mijn ogen open kan doen van de koppijn. Later in bed.. jemig zeg! Wanneer ik mijn ogen dichtdoe draait alles om me heen en voel zelfs dat mijn evenwicht uit balans is. Ik ga maar naar beneden en zet de tv even aan. Jahoor.. Reclame van Efteling met een nieuwe achtbaan. C’mon zeg!! Serieus…

By | 2018-06-20T20:48:14+02:00 april 13th, 2018|Categories: Humor, Recreatie|Tags: , , , |0 Comments

About the Author:

Marco is een alleenstaande vader van 3 kinderen en heeft co-ouderschap. Heeft naast het vaderschap een fulltime job en daarnaast deelt hij al zijn leuke, serieuze en leerzame vaderschap verhalen met jullie op zijn eigen wijze met meestal wat humor

Leave A Comment