Irritatie in de supermarkt

Afgelopen weekend was mijn irritatiegrens wel zeer snel bereikt. In de supermarkt! Om een lang verhaal heel kort te maken, want jullie hebben wel belangrijkere dingen te doen, dus ik zal het kort houden.

Misschien let ik wel te veel op andere mensen wanneer ik ergens loop aangezien ik in mijn werk ook veel met mensen werk, en scherp ben op gedrag en afwijkende zaken. Ten eerste waren de winkelmandjes op. Ze staan altijd torenhoog bij de ingang, maar dit keer stond er dus niets. Dus eerst naar de kassa lopen om een mandje te halen.

En nu komt het dus: Ik zag een klein kind van hooguit 3 jaar met een banaan lopen, die hem bijna op had. Zegt zijn moeder geirriteerd: ‘Je gaat niet de hele tijd met die bananenschil hier lopen hoor, zoek even een prullebak’ en draait zichzelf weer om. Wie heeft hem die banaan gegeven? en waar in godsnaam kun je een prullenbak vinden in een grote supermarkt als je 3 jaar bent. Ja, ok, bij de koffie automaat waar de dagelijkse koffiejunks even een bakkie scoren. Dan ben ik in staat er wat van te zeggen. ‘Komop zeg, serieus!’

Loop ik naar de kassa, en dit is niet gelogen (de rest trouwens ook niet..haha) Zie ik een kindje van 4 jaar staan denk ik. Een jochie, ontbloot boven lichaam, sportsproekje aan. Ik zie wat hij aan het doen is, want hij staat heel stil ben zijn benen bij elkaar geknepen, en er licht een plas rondom zijn voeten. Moest dus waarschijnlijk heel nodig plassen. Kan gebeuren, geen probleem. Maar komt die moeder van hem, en is dan ook nog vrij boos op dat jochie. Ze neemt het jochie mee aan de arm. Dus ik zeg nog: ‘Mevrouw, hij heeft geplast hoor’. Daar hebben ze toch personeel voor, en draait zich om en loopt weg! Werkelijk waar, hoe kun je zo zijn?!

Kom ik buiten bij mijn auto nadat ik…  Onee eerst nog dit. Op vriendelijke wijze heb ik voor de 36e keer dit jaar een abonnement op een krant heb geweigerd die ze bij de uitgang staan de verkopen met de openingsvraag: Meneer, lees u wel eens de krant? en wat is er nog mooier om ouderwets op te staan met een krant en een bak koffie? Het is goed dat ze er staan hoor want.. Nee Marco, eerlijk zijn.. Ik vind het persoonlijk echt mega irritant dat ze daar staan.

En als laatste denkt het lot: ‘Marco is bijna over de zeik, komop we geven hem het laatste zetje haha. We zetten een auto zo scheef naast hem ingeparkeerd met nog een zee van ruimte aan de andere kant dat hij echt op de 100% irritatie zit!!’ Dat hij gewoon net aan kan instappen als hij zijn buik inhoudt!

Nou.. gefeliciteerd hoor. Gelukt!

By | 2018-07-09T16:10:55+02:00 juli 9th, 2018|Categories: Humor|0 Comments

About the Author:

Marco is een alleenstaande vader van 3 kinderen en heeft co-ouderschap. Heeft naast het vaderschap een fulltime job en daarnaast deelt hij al zijn leuke, serieuze en leerzame vaderschap verhalen met jullie op zijn eigen wijze met meestal wat humor

Leave A Comment