Je bent trotse vader en denkt goed na over een Tattoo maar kan ook te ver gaan natuurlijk

Ik heb zelf ook een tattoo op mijn rechter bovenarm. De voorletters van mijn kinderen en het ‘gender’ teken erin verwerkt. De voorletter van de moeder van de kinderen erin verwerkt met het ‘mama’ teken. Ja, ook al zijn wij uit elkaar. Zij zal voor altijd de moeder van mijn kinderen blijven en daar heb ik ook goed over nagedacht natuurlijk. Een naam van je vriendin op je arm en dan uit elkaar gaan.. Ja daar heb ik zelf mijn bedenkingen over, maar er zijn gelukkig manieren om ze te verwijderen. Is wel heel erg prijzig.. dat wel.

Ik persoonlijk heb er heel goed over nagedacht en zo zijn er nog veel meer vaders of moeders die een mooie tattoo dragen als eerbetoon aan hun kind of kinderen. Je hebt er ook mensen bij die er dus blijkbaar in mijn ogen niet goed over nadenken en dan krijg je een tatoeage waarvan je achteraf wel moet denken: “what the hell was i thinking”. Tenminste als ik de foto hier beneden zie denk ik dat dus zeker. Eens? Hieronder volgen wat reacties van zijn Facebook pagina:

-Why on your f***ing face?! How are you ever going to get a real f***ing job to support your son with a tattoo on your face?

-Did you really?

-Crazy man but nice portrait

-I give it 3 years before the regret starts Rollin in

-Looks good. Can’t believe its on your face though haha

Waarop hijzelf antwoordde: “Well, my son looked at it

[and] smiled so that’s all I care about.”

Als ik er naar kijk denk ik van: ‘Hmmm..Ok, misschien is deze gast niet helemaal lekker bij zijn pan, of hij is onder druk gezet door één of andere maffiabaas, dat wanneer hij hem niet zou laten zetten zijn hele familie inclusief hond te grazen zou worden genomen’. Kijk, dan zou ik zeggen: ‘Heb je goed gedaan man.. alles voor je kids. Respect!

 

proud-dad-baby-tattoo-face

Godzijdank heb je er ook hele mooie tussen zitten. Je zet die tattoo voor je leven namelijk. En ik kan me voorstellen dat wanneer deze knaap hierboven wat ouder is, dat ook direct zijn mooie dochter of zoon meegaat in de rimpelperiode. Verwijderen lijkt me ook een zeer pijnlijke aangelegenheid. laten we er maar van uitgaan dat hij er heel lang en goed over nagedacht heeft! Maar zoals je hieronder kan zien kan het dus ook anders. Heb jij ook een tatoeage waar de trotsheid vanaf straalt? Onder dit bericht op mijn Facebook pagina zie ik hem dan heel graag

5769bb6a1500002b0073bcf4Hierboven een man die hetzelfde litteken heeft laten tatoeëren als die van zijn zoon die geopereerd is aan een kanker gezwel in zijn hoofd.


377f0d1c13828710b15298e3423b74fb
cochlear1_3400585b
index
proud-papa-gallery-of-greatness-2014-L-nLxs7p

By | 2018-06-20T20:48:14+02:00 april 18th, 2018|Categories: Humor, Media, Recreatie|Tags: |0 Comments

About the Author:

Marco is een alleenstaande vader van 3 kinderen en heeft co-ouderschap. Heeft naast het vaderschap een fulltime job en daarnaast deelt hij al zijn leuke, serieuze en leerzame vaderschap verhalen met jullie op zijn eigen wijze met meestal wat humor

Leave A Comment