Welk type mens omschrijf ik? Tip: Éééécht Zoooo

Wil je even je schoenen aan doen? Jahaa!! Luidt het antwoord . Krijg nou wat… Ik vraag het net 1 keer en nu al zo’n antwoord? Alsof ik de vraag al 4 keer gesteld heb en er al helemaal klaar mee ben.

Komop, doe je jas aan, dan gaan we. Zucht…. Hoor ik… ‘Ik doe net mijn jas uit pap’. En die jas had zij al zeker een half uur aan. Toen ze uit school kwam moest direct de laptop aan want er was een update van één of ander spel uitgebracht en had écht geen tijd om haar jas uit te doen.

Heb je je tanden nou gepoets?… Ja, Jemig.. kom op pap.. doe ik vanmiddag wel, want anders komen we te laat op school.. Nee, kom op, nog even doen. ‘Dat is echt skeer’ zegt hij. Ik denk bij mezelf.. Skeer? Wat is skeer nou weer voor een woord…

Hoe was het op school lieverd? ‘Ja. Goed.. watdan?’
Hmmm okay….Goed verhaal denk ik.. lekker kort….

Wat eten we vanavond?  ‘Geen idee nog… Ik denk Spinazie ofzo’ zeg ik. Reactie?  Wil je die echt weten?…  Ok, komtie: Zucht… ‘Maar niet te veel hoor, want voel dat ik echt wel last van mijn buik heb. Kunnen we niet gewoon even lekker snacken pap’.

We gaan vanavond wel beetje op tijd naar bed hoor lieverd, want het hele weekend was het laat voor je. ‘AAhhh Jemig pap.. Andere mogen wel om half 12 naar bed iedere dag, en ik moet weer om 21:00uur slapen’. Ja! Klopt.. maar al die andere zijn ook niet zo mooi als jij! probeer ik nog leuk te zijn… Werkt echt voor geen meter merk ik, want de figuurlijke kogels zijn al afgevuurd naar me.

Voordat ik ze af zet bij de moeder van mijn kinderen, komen ze toch nog even terug en geven me een dikke knuffel en zeggen ‘Ik hou van je pap’. Tenminste, mijn dochter doet het in het openbaar en mijn zoon stiekem in de auto zodat niemand het ziet.. You gotta love em!…….. after killing them:-)

Weet je wat nog wel de mooiste uitspraak is van deze personen? Éééécht Zoo..   Dat is gewoon antwoorden op iets wat absoluut een feit is, wat niet anders kan.  Zoals bijvoorbeeld. Dat gras is groen..  antwoord: Éééécht Zoo hahaha.. Dat ze er nog meer kracht bij het feit zetten dat het gras groen is.. hahaha geweldig. En  ik betrap mezelf er ook op dat ik het zeg.. Echt Zoo:-)  Jij ook hé ?

 

Antwoord wat we zochten is natuurlijk de figuur: PUBER!!

By | 2018-06-21T17:17:01+02:00 juni 21st, 2018|Categories: Humor|Tags: , |0 Comments

About the Author:

Marco is een alleenstaande vader van 3 kinderen en heeft co-ouderschap. Heeft naast het vaderschap een fulltime job en daarnaast deelt hij al zijn leuke, serieuze en leerzame vaderschap verhalen met jullie op zijn eigen wijze met meestal wat humor

Leave A Comment