Wie is Vaders Trots

IMG_1759

Ik heb sinds lange tijd geen bericht geschreven. Dat kwam mede omdat ik totaal geen inspiratie had. Ik maakte wel veel mee, maar waren vooral een hoop dingen die niet bestemd zijn voor deze website waar ik het luchtig wil houden en met beetje humor. Ik zie heel veel berichten langskomen op mijn Instagram van ouders met kinderen en alles wat mij interesseert.

Ik ken bijna niemand persoonlijk die mij volgt. Ik dacht: Laat ik eens een stukje schrijven wie ik echt daadwerkelijk ben.

Ik ben dus single dad Marco, 41 jaar en vader van 3 kinderen met de leeftijden 3, 12 en 14. Ik ben woonachtig in Noord Holland waar ik eigenlijk heerlijk zit. Ik ben sinds 2015 gescheiden. We zijn goed uit elkaar gegaan en heb co-ouderschap met de kids. Leuke baan, leuke vrienden en heb het eigenlijk wel lekker momenteel. Maar is niet altijd zo geweest.

Laat ik voorop stellen dat ik niet de dingen altijd juist aangepakt heb, stommiteiten heb begaan en over sommige dingen beter had moeten nadenken. Veel vaker nee had moeten zeggen en de fidget spinner had moeten uitvinden…

Laatste 2 jaar is ook beetje van hoog naar laag gegaan.. Niet lekker in mijn vel, dan ineens weer alsof ik de hele wereld aan kan. Is uiteindelijk ook maar een houding die je aanneemt. In werkelijkheid is het gewoon weleens helemaal klote en denk je wel eens: Waarom allemaal.. Maar als ik dan berichten lees van jullie, waar jullie mee te kampen hebben denk ik weer van: wat bazel je nou allemaal Mar. Ik ben wel van mening dat je lekker moet doen wat je wilt doen. Ik heb een levendige fantasie en de beelden in mijn hoofd maken het soms zo dat ik helemaal gevouwen lig bij een idee of een herinnering. Zo ook mijn laatste verhaal van gister in het bos. Ik vind dat fantastisch om te doen, maar moet je wel lekker in je vel zitten natuurlijk.

Ik lees ook berichten op Instagram van mensen met kinderen dat ik denk van: Zo’n leven wat jij hebt is onmogelijk om te hebben, zo enorm overdreven positief altijd. Dat kan wel, maar echt.. dag in dag uit 28 updates per dag… of ligt dat aan mij? C’mon.. leef je dan voor je views en likes of voor je kids.. misschien heb ik het helemaal mis hoor. No offence:-)

Ik ben vele mooie mensen tegengekomen op Instagram die echt oprecht zijn, zichzelf en wat superleuk is om te lezen. Zelf ben ik van origine positief ingesteld en hou enorm van humor en lekker lachen. Doe wat je goed voelt want you only live once en make it count. Lekker gek en geniet van de kleine dingen.

Dit bericht is eigenlijk een ode aan alle volgers die ik momenteel heb en stuk voor stuk zijn het mooie mensen met ieder een eigen verhaal wat een enorme variƫteit geeft.

Ik hoop dat ik jullie een beetje plezier met alle leuke updates en gekke dingen uit mijn nederige leventje. Want dat voel ik wel als ik andere berichten lees. Een big thanks voor jullie!

IMG_8177

By | 2018-06-20T20:48:14+02:00 juni 18th, 2018|Categories: Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Marco is een alleenstaande vader van 3 kinderen en heeft co-ouderschap. Heeft naast het vaderschap een fulltime job en daarnaast deelt hij al zijn leuke, serieuze en leerzame vaderschap verhalen met jullie op zijn eigen wijze met meestal wat humor

Leave A Comment